Prøveperioder for betalte abonnementer

I dette hjelpedokumentet

Lær hvordan du kan ha en prøveperiode på Notions betalte abonnementer.


Vi tilbyr prøveperioder på vårt Business-abonnement til team som kommer i gang med Notion. Nye team som registrerer seg for Notion, kan få tilgang til prøveperioden for Business-abonnementet ved å opprette et Notion-arbeidsområde.

I 30 dager gir prøveperioden for Business-abonnementet brukere tilgang til alle funksjoner i Business-abonnementet, inkludert:

  • Notion KI, inkludert KI-møtenotater, Researchmodus, Notion KI-tilkoblinger og mer

  • Verifiserte sider

  • Private teamområder

  • SAML SSO

  • Integrasjoner

For en fullstendig liste over hvilke funksjoner som følger med Business-abonnementet, se prisside →

Prøveperioder for Business-abonnementet er kun tilgjengelige for team som bruker et profesjonelt domene og som ikke allerede har et Business- eller Enterprise-abonnement. Hvis du bruker et utdanningsdomene eller et personlig domene, vil ikke teamet ditt være kvalifisert, og dere må opprette et nytt arbeidsområde med et profesjonelt domene for å få tilgang til tilbudet.

Du må også bruke Notions nett- eller skrivebordsapp for å starte prøveperioden.

Oppgrader når som helst under prøveperioden:

  1. Gå til InnstillingerFakturering.

  2. Velg Administrer prøveperioden og Oppgrader.

Hvis du ikke har lagt til betalingsopplysninger ennå, blir du bedt om å legge dem til når du velger Oppgrader.

Du kan når som helst avbryte prøveperioden. Hvis du avbryter, blir du flyttet over til vårt Kostnadsfrie abonnement når prøveperioden er over. I tillegg vil du ha begrenset eller ingen tilgang til enkelte Funksjoner som kun er tilgjengelige i Business-abonnementet. Lær mer om hva som skjer når du Nedgrader abonnementet ditt →

Hvis du startet prøveperioden på Plus-abonnementet og deretter avbryter, går du umiddelbart tilbake til Plus-abonnementet.

Gå til Innstillinger i sidestolpen og velg Utforsk abonnementer for å avbryte prøveperioden.

Hvis du la inn betalingsopplysningene dine for å starte prøveperioden, fornyer vi Business-abonnementet ditt automatisk når prøveperioden er over.

Dette gjelder også for prøveperioder som startet mens du hadde Plus-abonnementet. Når prøveperioden utløper, vil arbeidsområdet ditt automatisk fortsette på Business-abonnementet. Du godtar dette før prøveperioden starter, slik at det ikke kommer noen overraskende kostnader. Hvis du ikke ønsker å fortsette, må du avbryte før prøveperioden utløper.

Hvis du ikke la inn betalingsopplysningene dine for å starte prøveperioden, blir du bedt om å bekrefte oppgraderingen til Business-abonnementet når prøveperioden er over.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition