Siirrä ja kopioi sisältöä
Jos sinulla on useita Notion-työtiloja tai -käyttäjätilejä, saatat haluta siirtää sisältöä yhdestä toiseen. Näytämme sinulle, miten se tehdään.
Siirry usein kysyttyihin kysymyksiinHuomio:
Kun siirrät sisältöä paikasta toiseen, sisältö kopioidaan kohdetyötilaan tai -tilille, ja alkuperäinen sisältö säilyy entisessä paikassaan.
Sivujen kopioimisen yhteydessä paikasta toiseen osa kopioidun sivun sisällöstä tai asetuksista saattaa rikkoutua. Tämä voi koskea linkkejä, suhteita, käyttöoikeuksia, sivuhistoriaa ja muuta. Suosittelemme säilyttämään alkuperäisen sisällön, kunnes olet täysin varma, että kopioitu sisältö on määritetty oikein.
Jos Notion-tiliisi on liitetty useita työtiloja ja haluat kopioida sisältöä työtilasta toiseen:
Valitse
+ Uusi sivusen työtilan sivuvalikosta, johon kopioitava sisältö kuuluu – tälle sivulle tulee kaikki sisältö, jonka haluat kopioida, jotta voit tehdä sen helpommin kerralla.Vedä sivuvalikosta kaikki sivut, jotka haluat kopioida, kyseiselle uudelle sivulle.
Avaa uusi sivu ja valitse
•••→Siirrä kohteeseen.Avaa nykyisen työtilasi nimen vieressä oleva pudotusvalikko ja valitse kohdetyötila.
Etsi kohdetyötilastasi paikka, johon kopioidut sivut sijoitetaan.
Valitse
Ymmärrän, kopioi.
Jos näet ”Kopiointi epäonnistui” tai vastaavan virheilmoituksen yrittäessäsi siirtää sisältöä työtilasta toiseen, tutustu alla olevaan yleisten ratkaisujen luetteloon ja kokeile niitä.
Olet saavuttanut kopioinnin nopeusrajoituksen.
Notionin kopioinnin enimmäisnopeus on 50 000 lohkoa tunnissa. Suuret sivujoukot, tietokannat ja sisäkkäinen sisältö voivat ylittää tämän rajan nopeasti.
Jos sisältöä kopioidaan liikaa lyhyessä ajassa, saatat nähdä tarkemman virheilmoituksen, kuten ”Nopeusrajoitus saavutettu, yritä myöhemmin uudelleen”.
Ratkaise ongelma näin:
Jaa suuri sisältö pienempiin eriin ja kopioi kukin erä vähitellen ajan myötä.
Odota 1 tunti ennen kuin yrität kopiointia uudelleen.
Kohdetyötila ei voi vastaanottaa lisää lohkoja
Työtilassa, johon siirrät sisältöä, saattaa olla sopimustaso- tai käyttörajoituksia, jotka estävät uusien lohkojen luomisen. Tämä ongelma esiintyy usein ilmaisissa sopimuksissa ja työtiloissa, joissa lohko- tai käyttörajat on ylittynyt.
Ratkaise ongelma näin:
Tarkista, onko kohdetyötilassa käyttörajoituksia.
Vähennä kopioitavan sisällön määrää.
Päivitä kohdetyötilan sopimustaso tarvittaessa.
Siirrettävä sisältö sisältää lukitun tai suojatun mallin
Jotkin Marketplace-mallit ja suojattu sisältö sisältävät lohkoja, joiden käyttöoikeus on rajoitettu. Tämä sisältö kopioituu onnistuneesti saman työtilan sisällä, mutta epäonnistuu, kun sitä yritetään kopioida eri työtiloihin.
Ratkaise ongelma näin:
Tarkista, onko lähdesisältö peräisin lukitusta Marketplace-mallista.
Käytä mallin lukitsematonta versiota, jos sellainen on saatavilla.
Luo sisältörakenne tarvittaessa manuaalisesti kohdetyötilassa.
Käyttöoikeus- tai tilitason pääsyongelmat
Kopioivalla käyttäjätilillä on oltava asianmukaiset käyttöoikeudet sekä lähde- että kohdetyötilassa. Kopiointi voi epäonnistua, jos:
Olet kirjautunut sisään eri Notion-tilille.
Sinulla ei ole oikeutta luoda sisältöä kohdetyötilaan.
Jotkin siirrettävän sisällön sisäkkäiset sivut tai tietokannat, joilla on rajoitetut käyttöoikeudet.
Ratkaise ongelma näin:
Varmista, että olet kirjautunut samalle käyttäjätilille ja että tällä käyttäjätilillä on pääsy molempiin työtiloihin.
Varmista, että sinulla on pääsy kaikkiin siirtoon sisältyviin sisäkkäisiin sivuihin ja tietokantoihin.
Varmista, että sinulla on oikeudet luoda sivuja kohdetyötilaan.
En mitään edellä mainituista
Jos mikään edellä mainituista ei ratkaise ongelmaa tai et ole varma sen syystä, kokeile alla olevia ratkaisuja.
Testaa pienellä sivulla
Kokeile kopioida vain pieni sivu kohdetyötilaan. Jos pienen sivun kopiointi onnistuu, ongelma liittyy todennäköisesti seuraaviin:
Sisällön koko
Kopioinnin nopeusrajoitukset
Suuret tietokannat tai sisäkkäiset sivut
Jos pieni sivu ei kopioidu, tarkista käyttäjätiliin liittyvät käyttöoikeusongelmat tai työtilan rajoitukset.
Jaa suuri sisältö pienempiin eriin
Suurten siirtojen kohdalla kokeile jakaa sisältö pieniin eriin, jotta voit siirtää sitä vähitellen ajan myötä. Pidä kukin erä alle noin 50 000 lohkon tuntirajassa. Kun kopioit kutakin erää:
Siirrä pienemmät osiot erikseen.
Vältä erittäin suurten tietokantojen kopioimista kerralla.
Jaksota suuret kopiointierät ajan myötä.
Yritä kopioida uudelleen 1 tunnin odotuksen jälkeen
Jos kopiointi epäonnistuu, odota 1 tunti ennen uudelleenyritystä. Tämä nollaa 50 000 lohkon tuntirajan.
Vinkki: Jos haluat liittää Notion-tilisi uuteen sähköpostiin, vaihda sähköpostisi noudattamalla täällä → olevia ohjeita.
Sisällön kopioiminen Notion-käyttäjätililtä toiselle:
Kirjaudu sisään käyttäjätilille, johon kopioitava sisältö on liitetty.
Valitse sivuvalikostasi
+ Uusi sivu– tälle sivulle tulee kaikki sisältö, jonka haluat kopioida, jotta voit tehdä sen helpommin kerralla.Vedä sivuvalikosta kaikki sivut, jotka haluat kopioida, kyseiselle uudelle sivulle.
Mene uudelle sivulle ja valitse
Jaa.Syötä sen Notion-käyttäjätilin sähköpostiosoite, johon haluat kopioida sisällön.
Varmista, että
Täydet käyttöoikeudeton myönnetty.Valitse
Kutsu.Kirjaudu sisään käyttäjätilille, johon haluat kopioida sisällön. Sinun pitäisi nähdä sivu, jonka jaoit juuri toiselta käyttäjätililtäsi.
Valitse sivun sisältä kaikki sivut vetämällä, valitse sitten
⋮⋮→Siirrä kohteeseen. Huomaa, että sivua, joka sisältää kaikki muut sivut, ei voi kopioida.Etsi paikka kopioiduille sivuillesi.
Valitse
Ymmärrän, kopioi.
Usein kysytyt kysymykset
Yritin vaihtaa sähköpostiosoitettani, mutta sain virheilmoituksen: "Tällä sähköpostiosoitteella oleva käyttäjä on jo olemassa."
Yritin vaihtaa sähköpostiosoitettani, mutta sain virheilmoituksen: "Tällä sähköpostiosoitteella oleva käyttäjä on jo olemassa."
Jos haluat vaihtaa käyttäjätilisi sähköpostin sellaiseen, jota on jo käytössä Notionissa, kirjaudu siihen tiliin, jossa haluamasi sähköposti on, ja poista kyseinen tili vapauttaaksesi sen.
Jos haluat poistaa käyttäjätilisi, mene sivupalkin Asetukset -kohtaan, valitse Oma käyttäjätili ja klikkaa Poista käyttäjätilini.
Kirjaudu sitten nykyiselle käyttäjätilillesi, siirry kohtaan Asetukset, valitse Oma käyttäjätili ja klikkaa Vaihda sähköposti. Nyt voit vaihtaa vapautettuun sähköpostiosoitteeseen.
En saa kutsua toista käyttäjätiliä sivulleni.
En saa kutsua toista käyttäjätiliä sivulleni.
Olet ehkä ottanut käyttöön Ota vieraat pois käytöstä -ominaisuuden. Löydät sen sivupalkin Asetukset-kohdan Suojaus ja henkilöllisyys -osiosta.
En löydä yhtään työtiloja Siirrä-valikosta.
En löydä yhtään työtiloja Siirrä-valikosta.
Olet ehkä ottanut käyttöön Ota sivujen siirtäminen muihin työtiloihin pois käytöstä -asetuksen. Löydät sen sivupalkin Asetukset-kohdan Suojaus ja henkilöllisyys -osiosta.
